Om oss

Historian bakom Hanöbuktensbygg

Jag startade Hanöbuktensbygg AB i övertygelsen om att alla ska ha rätt till en schysst och trygg byggprocess. Därför gör jag saker lite annorlunda än andra leverantörer. Vi ser färdiga husmodeller som en grund, och sen utifrån er familjs vardag, era drömmar och framför allt er budget, ritar vår arkitekt upp ett hus som är anpassat efter er familj och er tomts förutsättningar, inte någon annans. Vi tror att alla familjer är unika och därför tycker vi att alla hem ska var unika! Vi kallar vår process; Garanterat Mitt hem!

 Budget


Eftersom vi bygger huset efter era specifika förutsättningar, finns inga färdiga prislappar, utan vi utgår ifrån den budget ni satt för ert bygge. Vi ser till att det hus och det invändiga materialet ni vill ha ryms inom er budget. Då behöver ni aldrig oroa er för att ert hus ska bli för dyrt. Smart va?

 

 

Totalentreprenad. En kontakt-ett kontrakt


Vi vill att ni ska känna total trygghet när ni bygger hus. Därför bygger vi ert hus med totalentreprenad, vilket betyder att ni endast skriver ett avtal (ABS09) med oss, och att vi tar totalansvar från första ritning till sista spik. Ni kan lugnt luta er tillbaka och se ert drömhus växa fram.
Att trivas i sitt hem är för många en viktig parameter för ett lyckligt liv. Därför är det extra viktigt att man funderar både en och två gånger innan man bestämmer sig för vilket hus man ska bygga. Man vill ju inte bo i sitt hus i en vecka och genast inse att man byggt för litet badrum eller att man saknar utrymme för sönernas hockeytrunkar. Vårt bästa råd är därför att se till att huset är byggt efter er vardag och er livsstil, inte efter någon annans. För det är just det som kommer göra den stora skillnaden.
Att bygga nytt hus är en djungel. Det finns massor av fallgropar man kan trilla i och massor av problem som kan uppstå. Många har ont i magen under byggtiden och även efteråt. De tycker vi är galet!