Totalentreprenad av hus 

i Sölversborg, Hässleholm och Kristianstad

 

Enkelt och bekvämt

Det bästa med totalentreprenad är att du som kund inte behöver spendera massa energi i onödan. Vi sköter allt från start till mål. Med andra ord kan du kan koppla av och sedan flytta in i ett nyckelfärdigt hus. Lösningen är oerhört smidig och för dig spelar det ingen roll hur komplicerat projektet är och hur många hantverkare som är iblandade. Istället tar vi fullt ansvar och ser till att husbygget följer planen för just dina drömmars hus. Om du föredrar att minimera din egen inblandning är totalentreprenad antagligen bästa lösningen för dig i Sölvesborg, Hässleholm eller Kristianstad med omnejd.

 

Allt samlat hos en aktör

Många underskattar hur mycket som krävs för att bygga ett hus. Du behöver snickare, målare, elektriker, rörmokare m.m. Dessutom måste de vara certifierade och kompetenta så att resultatet verkligen blir som du önskar. Fördelen med totalentreprenad är att vi redan har ett brett kontaktnät med alla tänkbara typer av hantverkare. Du slipper hålla kontakten med flera olika aktörer, göra massa kontroller och förhandla om flera olika priser. Varför inte få allt samlat? Risken minskar för att du behöver ligga vaken om natten och oroa dig för att kostnaden skenar iväg långt över din tilltänkta budget. Med vår lösning är du 100% trygg.

 

Mer tid att fokusera på det viktiga

När du slipper samordna olika hantverkare och göra massvis av jämförelser, får du mer tid över till det som verkligen spelar roll, d.v.s. att göra en noggrann planering och se till att ditt framtida hus lever upp till dina krav och förväntningar. Vi stöter ofta på kunder som inte tänkt till tillräckligt kring köket eller badrummet. Med oss som bollplank och med vår långa erfarenhet kan vi vägleda dig rätt. Undvik de vanliga misstagen och säkerställ att du blir nöjd med ditt hus. Dessutom ser vi till att allt ryms inom din planerade budget.