Nybyggnation av hus

i Sölversborg, Hässleholm och Kristianstad

 

En trygg och skräddarsydd lösning

Att bygga sitt eget hem är en stor investering med mycket på spel. Du ska kunna känna dig 100% trygg under hela processen. Med vår långa erfarenhet ser vi till att du aldrig behöver oroa dig. Allt utgår från dina egna drömmar och önskemål. Hos Hanubuktensbygg AB har vi insett att även om det är möjligt att använda färdiga husmodeller som grund, så handlar allt om att förverkliga just din vision. När du träffar vår arkitekt får du chansen att utforma ett unikt hus. Flexiblahus AB arbetar efter något vi kallar "Garanterat Mitt hem". För dig innebär det att du får en skräddarsydd lösning.

 

Vi följer din budget

Vilka förutsättningar tomten har och vilka val du gör för nybyggnationen, påverkar förstås priset. Därför är det viktigt att inte utgå från en färdig prislapp, utan snarare den budget som är satt för projektet. Med vår erfarenhet angående material, tidsåtgång m.m. hjälper vi dig att få valuta för pengarna inom de ramar som finns. Du slipper risken att kostnaden skenar iväg, vilket tyvärr är vanligare än vad de flesta tror när ett nytt hus ska byggas. Vill du få ut det mesta möjliga av din budget för nybyggnationen är du välkommen till oss.

 

Hanöbuktensbygg AB  tar fullt ansvar

När du anlitar Hanöbuktensbygg AB  för nybyggnationen får du tillgång till våra välutbildade experter. Allt från arkitekter till byggledare och olika underleverantörer är införstådda med vårt mål att kunna leverera riktigt hög kvalitet till ett fördelaktigt pris. Det finns inget bättre val när du ska bygga ett hus i Kristianstad, Hässleholm eller Sölversborg med omnejd. Vi brinner för vårt skånska hantverk och blir aldrig nöjda om inte du som kund blir nöjd. All vår personal blir kontinuerligt utbildade för att följa gällande lagar och regler, samt vi finns där under hela processen för att du alltid ska känna fullt stöd och ha en lättillgänglig kontaktperson att vända dig till.