Ombyggnad av hus

i Sölversborg, Hässleholm och kristianstad

 

Förbättra ditt hus

Med vår tjänst för ombyggnad är det möjligt att skapa en mer attraktiv planlösning för ditt hus. Kanske behöver du ett extra rum eller så vill du flytta köket? Vi kan hjälpa till med både små och stora projekt. Trots allt är det inte ovanligt att man efter en tids boende i ett hus upptäcker någon brist som enkelt kan åtgärdas med en ombyggnation. Om du bor i Hässleholm, Kristianstad eller Sölversborg med omnejd så kan Hanöbuktensbygg AB  hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att bygga om hus och genom att kontakta oss kan du få goda råd och vägledning.

 

Skapar mervärde

Att satsa på ombyggnad är ofta en god investering. Till ett förhållandevis lågt pris går det att åstadkomma stor skillnad. Görs ombyggnaden på rätt sätt och av professionella hantverkare kan värdet på ditt hus öka markant. Inte sällan får du igen de pengar som lagts på ombyggnaden vid en framtida försäljning av huset. I slutändan är dock det viktigaste att du trivs i ditt hem. Varför fortsätta vara missnöjd om en ombyggnad kan förvandla ditt nuvarande hus till dina drömmars hus? Vi på Hanöbuktensbygg AB  har en lång rad nöjda kunder som tagit chansen att ta sitt hus till nästa nivå.

 

Håller både budget och tidsplan

Vad som stoppar många från att sätta sina planer i verket är oro över att ombyggnationen blir för dyr. När du anlitar oss på Hanöbuktensbygg AB  så utgår vi alltid från dina förutsättningar och tilltänkta budget och säkerställer att materialkostnad och arbetskostnad ryms inom den. Genom att utnyttja ROT-avdraget får du ner arbetskostnaden ytterligare. För oss är det också viktigt att arbeta med öppen kommunikation och hela tiden vara tydlig mot dig som kund. Du slipper garanterat otrevliga överraskningar. Har du ett hus som är i behov av ombyggnad är du välkommen att kontakta oss.